Workshop Hermle Frezare la superlativ – Baia Mare

Compania International G&T a organizat in data de 24 mai la Baia Mare un workshop de frezare dinamica. Pentru a demonstra ca sculele de cea mai buna calitate aduc rezultatele optime atunci cand sunt folosite pe o masina de frezare de top am adus specialisti din domeniile premium ale acestei industrii: Director General Emuge Franken Romania Dl Ioan Kismihaly si doi specialisti de la firma Hermle AG – pentru partea de vanzari si responsabil pentru piata din Romania Dl. Filippo Modica si un inginer de aplicatie Dl. Tomislav Draksler.

La workshopul de frezare dinamica au participat specialisti de la peste 20 de firme din diferite domenii, de la automotive pana la matriterii si subfurnizori si au discutat si teoretic despre inovatiile aparute in domeniu dar mai ales au experimentat practic ce inseamna calitate de top atat in privinta masinilor cat si a sculelor, soft-ului si a tot ce inseamna o prelucrare.

Domnul Ioan Kismihali de la firma Emuge Franken a discutat despre companie si despre ce inseamna scule inovatoare pentru degrosare si finisare.

Domnul Serban Totoescu a prezentat  compania si centrele de prelucrare Hermle.

Gazdele noastre pentru partea de prelucrare ne-au pus la dispozitie un spatiu unde am putut lucra pe o masina Hermle C42 in 5 axe.