SORALUCE XXL Series Open House, 6-9 martie, Bergara, Spania

Prezentarea capacității de lucru, a preciziei și versatilității la scară largă

› Veti intelege cum pot fi personalizate mașinile din seria XXL pentru a îndeplini cerințe specifice

› Veti afla cum soluțiile SORALUCE multitasking pot spori productivitatea

› Veti asculta despre ultimele inovații SORALUCE

› Veti vedea demonstrații în direct

SORALUCE își demonstrează încă o dată abilitatile de leadership și tehnologie cu această serie XXL, oferind avantaje deosebite în prelucrarea componentelor de dimensiuni mari.

SORALUCE XXL Series Open House va avea loc între 6 și 9 martie la sediul nostru din Bergara, Spania, unde vom prezenta cele mai noi produse, tehnologii și soluții inovatoare pentru a satisface cerințele de frezare, gaurire si strunjire .

Gamă largă de mașini – SORALUCE oferă o gamă largă de mașini de frezare, strunjire și strunjire pe verticală, soluții multitasking și sisteme automate care oferă precizie și versatilitate la prelucrarea componentelor de dimensiuni mari.

  • SORALUCE PM 6000 masina portal cu masa mobila
  • SORALUCE FXR-W 20000 masina de frezat si gaurit tip podea
  • SORALUCE VTC 8000 centru de strunjire verticala
  • SORALUCE FR 10000 masina de frezat tip podea multitasking

Mașinile pot fi adaptate pentru a satisface nevoile specifice fiecărui client, cu mese personalizabile, capete și cicluri de prelucrare.

SORALUCE dezvoltă soluții inovatoare adaptate la progresul tehnologic al clienților săi, permițându-le acestor clienți să facă față provocărilor celor mai exigente de prelucrare eficientă precum și cu un nivel ridicat de productivitate, stabilind noi standarde în frezare, strunjire și strunjire pe verticală.

SORALUCE poate oferi, de asemenea, consultanță profesională în domeniul ingineriei de prelucrare, datorită echipei sale de ingineri foarte experimentați, care evaluează procesele de producție și de prelucrare a clienților și oferă sugestii pentru optimizare.

Productivitatea prin multitasking – SORALUCE va prezenta, de asemenea, tehnologia multitasking aplicată componentelor grele.

Mașinile de multitasking sporesc rentabilitatea prelucrării pieselor tehnice complexe. O singură mașină oferă mai multe procese de tăiere, inclusiv strunjire, frezare, găurire și filetare. Acest lucru permite producția eficientă si precisa de piese mari si de diferite forme. Numărul de configurații necesare este redus, iar timpii ciclului și potențialele erori sunt reduse la minimum. O mare precizie poate fi realizată, de asemenea, cu toleranțe cu două zecimale pe piesele de dimensiuni mari, chiar și cele care cântăresc sute de tone.

SORALUCE oferă o gamă largă de capabilități de multitasking, datorită designului inovator al capetelor de frezare și meselor de strunjire, precum și datorită continuării concentrării companiei asupra dezvoltărilor tehnologice. Capul special conceput pentru operațiile de frezare și de strângere multitasking oferă o funcționalitate și o eficiență sporită.

Demo-uri live – Inovația se află în fruntea tot ceea ce face SORALUCE. Ca rezultat, multe dintre tehnologiile care conduc sectorul mașinilor-unelte au fost realizate in primul rand de SORALUCE, cum ar fi sistemele brevetate DAS (Dynamics Active Stabilizer), Modular Quill și RAM Balance Systems.

Evenimentul va include o serie de demonstrații live de frezare și strunjire precum și a tehnologiilor avansate ale SORALUCE:

  • Capacitate de prelucrarea a pieselor de dimensiuni mari
  • Productivitatea prin sistemul DAS
  • Instalare ușoară prin VISUP 3D
  • Acuratețea prin Balanța RAM

SORALUCE, stabilim noi standarde – SORALUCE este lider mondial în tehnologia de frezare, strunjire si strunjire verticala. De la crearea sa, acum 55 de ani, a contribuit în mod constant la pionieratul in inginerie, produsele devenind standarde industriale. SORALUCE este recunoscută pentru experiența sa în soluții de frezare, strunjire si strunjire verticala și are obiectivul permanent a îmbunătăți eficiența și productivitatea clienților. Compania este recunoscuta si pentru abilitatea sa tehnica de personalizare a fiecarui produs pe baza nevoilor individuale ale clientului si pentru implementarea proiectelor la cheie, proiectarea si amenajarea de linii complete in functie de calitatea, eficienta si costurile clientului. SORALUCE este o marcă europeană care are o vastă experiență și un record puternic, cu peste 2.800 de mașini vândute (aproape jumătate pe piața germană extrem de solicitantă) și o rată de retenție a clienților de 80%.

SORALUCE face parte din DANOBATGROUP, divizia mașini-unelte a MONDRAGON Corporation, una dintre cele mai mari companii din Europa. Dispune de nouă fabrici de producție de ultimă oră in Spania, Germania, Marea Britanie și SUA, un centru de excelență din Germania (BIMATEC SORALUCE) și propriul centru de cercetare și dezvoltare cu 120 de ingineri, 24 de doctoranzi și peste 30 de ani de istorie. DANOBATGROUP dezvoltă și furnizează o gamă largă de mașini-unelte, linii la cheie și soluții pentru aplicații specifice destinate sectoarelor de înaltă tehnologie și clienților cu cerințe tehnice ridicate. În 2016, a realizat o cifră de afaceri de 260 de milioane de euro, cu o forță de muncă de 1300, ceea ce ia permis să continue să facă investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, care reprezintă aproximativ 8% din cifra de afaceri.