Cere oferta

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Articole

linear-abrazive1

Linear Abrasive – Valoarea adăugată prin prelucrare multiplă într-o singură etapă

Combinația de rectificare a suprafețelor la cea mai înaltă performanță și de șlefuire a profilelor, cu lustruire ulterioară și periere

LINEAR ABRAZIVE este o companie producatoare de masini unelte care proiecteaza si produce mașini de rectificat de înaltă performanță de peste 30 de ani. In portofoliul de produse există si mașini standard, dar oferta de vanzare consta în aproape toate cazurile in mașinile speciale, perfect adaptate cerințelor clienților. Ingredientul principal al succesului  acestor masini este in principal dezvoltarea procesului personalizat, instruirea operatorilor și suportul in transferul de producție. Dar chiar și dupa vanzare, specialiștii de la LINEAR ABRASIVE sunt fericiți să sprijine clienții incepand cu o schimbare in procesul de producție pana la service autorizat. Chiar și furnizarea pieselor de schimb este susținută până la cele mai vechi mașini aflate la clienti.

Inovare de produs. Pentru a satisface cel mai bine cerințele clienților, LINEAR ABRASIVE a dezvoltat o linie de prelucrare care este 100% modulară. Combină rectificarea suprafețelor, lustruirea și periajul ulterior într-un singur sistem. Acest lucru asigură o prelucrare eficientă a diferitelor piese. Manipularea pieselor de prelucrat este redusă, eliminând sursele de eroare. Mai mult, procesele sunt simplificate și, astfel, mai rentabile.

 

Aplicații În industria automobilelor LINEAR ABRASIVE este puternic reprezentat, produsele fiind recunoscute atat pentru prelucrarea pieselor simple, cât și a celor extrem de complexe. Aici se obtin cele mai scurte cicluri cu o rata mare de dizlocare de material.  De asemenea, in industria electrică avem multi clienți fideli. Cea mai apreciata este marea precizie a masinilor chiar si la o productivitate extrem de ridicata.  Desigur, în acest mediu contează și disponibilitatea mare de 24/7 și fiabilitatea proverbială a masinilor.