Va invitam sa experimentati alaturi de noi NOUA GENERATIE SORALUCE

Cand: 14. – 17.11.2016

Unde: Limburg, Germania

 

Pentru invitatii, va rugam sa ne comunicati intentia de participare pe pagina de contact.

soraluce-invite

Premiera mondiala a produselor de ultima generatie a companiei SORALUCE va avea loc in cadrul evenimentului Technology Days 2016 in Limburg, Germania.

Noua generatie de produse SORALUCE a fost creata astfel incat sa impinga limitele productivitatii, fiabilitatii si a profitabilitatii. Cu aceste concept clientii vor gasi imbunatatiri imense in mentenanta, ergonomie, dinamica si siguranta la locul de munca.

  Inspirate de client si utilizatori, aceste produse reflectă sinteza tehnologiei de varf si un design ergonomic uluitor.

 Firma SORALUCE, unul din liderii mondiali in productia de masini mari si foarte mari in domeniul frezarii, gauririi si strunjirii va invita sa participati la prezentarea noului sistem DAS, o revolutie in domeniul masinilor unelte.

Firma SORALUCE, membra a grupupui DANOBAT, unul din cei mai importanti producatori mondiali de masini unelte, este de multi ani lider in domeniu de piata din Germania, piata cunoscuta ca fiind extrem de pretentioasa in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea masinilor unelte. De altfel, masinile sunt proiectate si construite special pentru a face fata exigentelor acestei piete.

De peste 60 de ani, firma SORALUCE este si un port-drapel al inovatiilor in domeniul prelucrarilor mecanice.

Mai nou, firma SORALUCE, impreuna cu centrul de cercetare – dezvoltare  al grupului DANOBATIK4-IDEKO au dezvoltat sistemul DAS (Dynamics Active Stabiliser ). Acest sistem revolutionar permite amortizarea pana la anulare a vibratiilor produse in procesul de prelucrare, printr-un sistem electro-mecanic controlat de CNC. Acesta creaza o vibratie in anti-faza cu vibratia procesului, pe care o anuleaza.