INVITATIE “DAS” SYSTEM & MULTITASKING Workshop

07 – 08 April 2016 IK4-IDEKO & SORALUCE at IK4-IDEKO R&D facilities in Spain.

Pentru invitatii, va rugam sa ne comunicati intentia de participare pe pagina de contact.

invitatie-soraluce-logos

invitatie-soraluce1

Firma SORALUCE, unul din liderii mondiali in productia de masini mari si foarte mari in domeniul frezarii, gauririi si strunjirii va invita sa participati la prezentarea noului sistem DAS, o revolutie in domeniul masinilor unelte.

Firma SORALUCE, membra a grupupui DANOBAT, unul din cei mai importanti producatori mondiali de masini unelte, este de multi ani lider in domeniu de piata din Germania, piata cunoscuta ca fiind extrem de pretentioasa in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea masinilor unelte. De altfel, masinile sunt proiectate si construite special pentru a face fata exigentelor acestei piete.

De peste 60 de ani, firma SORALUCE este si un port-drapel al inovatiilor in domeniul prelucrarilor mecanice.

Mai nou, firma SORALUCE, impreuna cu centrul de cercetare – dezvoltare  al grupului DANOBAT, IK4-IDEKO au dezvoltat sistemul DAS (Dynamics Active Stabiliser ). Acest sistem revolutionar permite amortizarea pana la anulare a vibratiilor produse in procesul de prelucrare, printr-un sistem electro-mecanic controlat de CNC. Acesta creaza o vibratie in anti-faza cu vibratia procesului, pe care o anuleaza.

invitatie-soraluce2Aceasta revolutie tehnologica va schimba viitorul masinilor unelte, reducand pana la eliminare virbratiile in timpul procesului de lucru si va schimba filozofia tehnologiilor de aschiere.

  • 100% crestere a capacitatii de indepartare de material
  • Cresterea de productivitate de pana la 300%
  • Imbunatatirea calitatii suprafetei
  • Cresterea duratei de viata a sculei
  • Reactie in timp real.