hermle 650

Centrele noastre de prelucrare sunt cu siguranta eficiente – si se mandresc cu diferite talente! Dar toate au un lucru în comun, de la C 250 la C 62. Fiecare centru de prelucrare Hermle contine o multitudine de capabilitati si valori care va ajuta sa ramaneti în fata competitorilor.

Cele 7 motive pentru fiecare Hermle :

Precizie

Teste intensive, sisteme de masurare avansate, software unic de precizie pentru cresterea acuratetei si competenta globala a sistemului: argumente convingatoare atunci cand mai putin de cativa microni decid asupra victoriei sau înfrangerii.

Fiabilitate

Componentele perfect potrivite, mecanica, electronica si automatizarea creeaza pachetul ideal, tehnologie de control deosebit – si tactica potrivita înca de la început datorita dezvoltarii 3D.

Acuratetea pe termen lung

Productia interna în timp util si designul inteligent al masinii reprezinta diferenta dintre start, calibrarea regulata si propriile instrumente software. Toate sunt facute pentru rezistenta care va va tine cu un pas înaintea celorlati.

Referinta de referinta pe 5 axe

Suntem un trailblazer si permitem frezarea si rotirea într-o singura instalare datorita tehnologiei MT unice. Oferirea de proiecte cooperative asigura sprijin prin strategii individuale de frezare si pentru parti complicate.

Competenta in servicii

Fie printr-o întretinere la distanta, fata în fata în întreaga lume sau prin intermediul liniei noastre de asistenta telefonica: suntem specialistii pe care puteti avea întotdeauna încredere pentru a va garanta succesul în fabricatie!

Corectitudine

La Hermle avem o cultura pozitiva a muncii si suntem angajati în tratamentul echitabil si egal al tuturor celor cu care ne confruntam: angajati, clienti, furnizori si furnizori de servicii. Si nu în ultimul rand recunoastem responsabilitatea noastra fata de mediul înconjurator.

Dedicare

Producem produsele noastre în Baden-Württemberg – la un centru european de tehnologie de prelucrare. Suntem o mare echipa de specialisti care sunt foarte pasionati de ceea ce facem. Noi credem în dedicarea si concentrarea clara pentru a ne atinge obiectivele!

Noul C 650 – Cea mai recenta evolutie în linia Performance

hermle650
De la constructia masinilor pana la mecanica de precizie, de la inginerie medicala pana la productia de energie, de la industria aerospatiala si de la industria automobilelor pana la constructia de scule si matrite si industria generala a subcontractantilor : C 650 este ideal pentru o gama larga de operatii de frezare.

În calitate de cel mai tanar membru al Hermle Performance-Line, C 650 stabileste noi standarde în ceea ce priveste traiectoria traversala si performanta de încarcare. În plus, centrul de prelucrare reuseste sa integreze întregul spectru de caracteristici care s-au dovedit a fi extrem de populare pentru utilizatorii modelelor mai mici C 250 si C 400. Viteza maxima a traverselor rapide liniare este de 35 m / min.

Dimensiuni

Traversa: 1050 x 900 x 600 mm

Corp: Dia. 900 / H 600

Cerc de coliziune: Ø 1100 mm

Distanta brosa-masa max. 775 mm

Fapte

Viteza de rotatie: 15000/18000 rpm

Cursa rapida X-Y-Z: 35 m / min

Masa de prindere rigida: 1250 x 982 mm

Max. masa: 3000 kg

SPINDLE HIGH-TECH CU PROTECTIE CU COLIZIUNE Axele subtiri ale sculei sunt construite în doua sectiuni, facilitand înlocuirea lor în timpul lucrarilor de service. Siguranta vine mai întai de la marginile mici de coliziune si protectie maxima împotriva coliziunii prin utilizarea mansoanelor de compresie. Deteriorarea poate fi prevenita în 50% din coliziuni.

Totul este extrem de bine gandit

De la tehnologia completa a fluidului pana la sistemul optimizat de gestionare a cipurilor si o gama de unitati de lubrifiere de racire la transportorul cu banda articulata: Noul model de varf al liniei de performanta are un numar de detalii importante, de ex. echipamentele potrivite de eliminare a cipurilor pentru îndepartarea tuturor tipurilor de cipuri din zona de lucru. Centrul de prelucrare C 650 pentru prelucrarea în 5 axe / 5 fete poate fi transportat fara a fi demonstrat si instalat fara fundatie.